Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-belgie.nl


  Medium om met live paragnosten in Belgie in contact te komen : bel of e-mail nu met live paragnosten.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Mei%20Ying
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  mei ying ze is een goed en ervaren medium.
ik hoop je snel weer tespreken.

groetjes concetta.




Ervaring van concetta met paragnost Mei Ying   Ervaring van concetta met paragnost Mei Ying   Ervaring van concetta geplaatst op 14 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Mei-Ying had in het koffiedikkijken een man gezien rond aug/sep beginnend met de letter S. Ook zei ze dat deze man niet goed voor me zou zijn. dit bleek waar te zijn. Is uitgekomen; ik was de dupe geworden van internetfraude en was er net bij.




Ervaring van Lily-Rose met paragnost Mei Ying   Ervaring van Lily-Rose met paragnost Mei Ying   Ervaring van Lily-Rose geplaatst op 14 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Dankjewel voor je vlotte reactie(s) op mijn emailconsult. Je beantwoordt ook iedere vraag. Dat is echt super. Doet niet iedereen, en dat is wel heel fijn en heel lief.
Fijne dag xx.




Ervaring van Karin met paragnost Mei Ying   Ervaring van Karin met paragnost Mei Ying   Ervaring van Karin geplaatst op 11 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Mei Ying,
bedankt voor je diepere uitleg. zeer zuiver.




Ervaring van Juan met paragnost Mei Ying   Ervaring van Juan met paragnost Mei Ying   Ervaring van Juan geplaatst op 30 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Beste Mei Ying,
Ik ben niet meer in staat om u nu nog terug te bellen. Heb net een fotoreading gedaan bij u. Heel erg bedankt voor het advies. Mvg, meisje met het korte zwarte haar. .




Ervaring van Anoniem met paragnost Mei Ying   Ervaring van Anoniem met paragnost Mei Ying   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Beste Mei Ying, bedankt steeds voor je uitgebreide antwoorden.
Wat betreft eczeem dochter gaat na 5 jr betere kant op. Dus laat het even zo. Bedankt voor je aanbod. Lief.
xxKarin.




Ervaring van Karin met paragnost Mei Ying   Ervaring van Karin met paragnost Mei Ying   Ervaring van Karin geplaatst op 16 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Dank MY. Tot binnenkort.




Ervaring van Gerda met paragnost Mei Ying   Ervaring van Gerda met paragnost Mei Ying   Ervaring van Gerda geplaatst op 16 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Al 2x een emailconsult van Mei Ying ontvangen. Ze antwoord heel snel en geeft antwoord op al je vragen. Erg fijn en lief. xx.




Ervaring van Karin met paragnost Mei Ying   Ervaring van Karin met paragnost Mei Ying   Ervaring van Karin geplaatst op 8 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Bel Mei Ying maar . die zit er zo bovenop. spreekt snel de waarheid .
Thanks xxx.




Ervaring van anoniem met paragnost Mei Ying   Ervaring van anoniem met paragnost Mei Ying   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Zij is echt goed.iris.




Ervaring van Iris met paragnost Mei Ying   Ervaring van Iris met paragnost Mei Ying   Ervaring van Iris geplaatst op 3 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Lieve Mei Ying,

dankjewel voor het fijne gesprek. Het werd onderbroken door mijn telefoon. Het was erg verhelderend.




Ervaring van Jasmine met paragnost Mei Ying   Ervaring van Jasmine met paragnost Mei Ying   Ervaring van Jasmine geplaatst op 23 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Mei Ying,
alles wat jij ooit zei is uigekomen.nu nog deze belangrijke.mooi is dat jij daarin ook aangeeft dat mijn rol in het geheel ook meespeelt.dus de juiste attitude levert de gewenste resultaten.veel dank Mei Ying.mijn waardering is groot. liefs Reshmi.




Ervaring van Reshmi met paragnost Mei Ying   Ervaring van Reshmi met paragnost Mei Ying   Ervaring van Reshmi geplaatst op 14 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Het klopt altijd wat ze zegt. En fijn mee om te praten.




Ervaring van Ilona met paragnost Mei Ying   Ervaring van Ilona met paragnost Mei Ying   Ervaring van Ilona geplaatst op 12 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Heel erg bedankt. Danny is erg onder de indruk. En ik ben blij dat m'n zoontje een teken mocht geven. bijzonder.




Ervaring van Elza met paragnost Mei Ying   Ervaring van Elza met paragnost Mei Ying   Ervaring van Elza geplaatst op 3 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Beste Mei Ying,

Je bent super. ik hou je op de hoogte. I had je vandaag aan de lijn. je sprak over een uitstapje met collega's of werkgerelateerd. Wel, ik bedenk nu ineens dat ik deze week met een client ga eten op een eetfestijn georganiseerd door collega's van een ander team.




Ervaring van karolien met paragnost Mei Ying   Ervaring van karolien met paragnost Mei Ying   Ervaring van karolien geplaatst op 27 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  mooi je hebt me goed geholpen. je bent een schat een engel op aarde.Marijke.




Ervaring van Marijke met paragnost Mei Ying   Ervaring van Marijke met paragnost Mei Ying   Ervaring van Marijke geplaatst op 21 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Ik vindt haar echt een fantastisch medium. en een pracht van een mens.

Cees.




Ervaring van Cees met paragnost Mei Ying   Ervaring van Cees met paragnost Mei Ying   Ervaring van Cees geplaatst op 1 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  WoWWWW, ongelofelijk jij hebt gelijk gehad weer een voorspelling van jou is uitgekomen.

Ik kan een ieder Mei Ying aanraden als medium, ze werkt zuiver en liefdevol.

Dankjewel Mei Ying voor al je liefde, geduld en hulp.
Ik wil je laten weten dat ik je een mooi mens vind en je zeer waardeer. Floor




Ervaring van Floor met paragnost Mei Ying   Ervaring van Floor met paragnost Mei Ying   Ervaring van Floor geplaatst op 19 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Beste Mei Ying, ik heb je net gesproken. heel erg bedankt voor je heldere, duidelijke waarnemingen. Er is al wat van mijn schouder gegleden. Ik heb vertrouwen dat het goed gaat komen. Heb mijn man al snel even telefonisch gesproken, hij is blij verrast en gaat je vanavond bellen. Liefs.




Ervaring van Nona met paragnost Mei Ying   Ervaring van Nona met paragnost Mei Ying   Ervaring van Nona geplaatst op 25 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Beste Mei

Wat een fijn gesprek.

U bent geweldig.

Roos.




Ervaring van Roos met paragnost Mei Ying   Ervaring van Roos met paragnost Mei Ying   Ervaring van Roos geplaatst op 3 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Lieve, Lieve Mei Ying,

YESSSSS, ik heb mijn rijbewijs.
Jij had gelijk.

X
Joke.




Ervaring van Rijbewijs Behaald met paragnost Mei Ying   Ervaring van Rijbewijs Behaald met paragnost Mei Ying   Ervaring van Rijbewijs Behaald geplaatst op 31 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Lieve Mei,

Je woorden zijn oprecht en dat waardeer ik enorm.

Je bent een engel.
Dank je wel TOPPER.

Dikke kus Fatima.




Ervaring van Fatima met paragnost Mei Ying   Ervaring van Fatima met paragnost Mei Ying   Ervaring van Fatima geplaatst op 29 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Beste Mei Ying,

Wat ben jij goed.
Je voelt zaken haarfijn aan maar je bent eerlijk in je duiding.
Je bent een heel bijzonder medium.

Bedankt voor je fijne consult en ik spreek je snel weer.

Wouter.




Ervaring van Wouter met paragnost Mei Ying   Ervaring van Wouter met paragnost Mei Ying   Ervaring van Wouter geplaatst op 29 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Lieverd heb je zojuist gesproken. Moet echt geduldig zijn en je hebt ook helemaal gelijk. Je bent een schat. Dank je wel. Bel je snel terug.

Xx C de middelste op de foto.




Ervaring van Vrouw met die ene mooie man;-) met paragnost Mei Ying   Ervaring van Vrouw met die ene mooie man;-) met paragnost Mei Ying   Ervaring van Vrouw met die ene mooie man;-) geplaatst op 14 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  MY, de dingen des levens lopen zoals jij het vertelt. Sterk gezien van je. Ik ben u dankbaar.
Ik ga u nog bellen.




Ervaring van Angelo met paragnost Mei Ying   Ervaring van Angelo met paragnost Mei Ying   Ervaring van Angelo geplaatst op 5 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Dank je wel. Je bent echt heel goed en lief. x.




Ervaring van iris met paragnost Mei Ying   Ervaring van iris met paragnost Mei Ying   Ervaring van iris geplaatst op 1 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Mei Ying, superbedankt voor je liefdevolle healing. het is nu al zo anders in mijn hoofd, ik ben nu duidelijk in het hier en nu, angsten zijn minder.geweldig.ik hou me aanbevolen voor jou healings.je bent echt een aanrader als je vast zit in je leven, duidelijk en eerlijk.liefs Marga.




Ervaring van marga met paragnost Mei Ying   Ervaring van marga met paragnost Mei Ying   Ervaring van marga geplaatst op 15 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Beste Mei-Ying,
. Wat hebben wij gelachen zeg. Tot gauw.




Ervaring van Knappe vrouw met knappe man met paragnost Mei Ying   Ervaring van Knappe vrouw met knappe man met paragnost Mei Ying   Ervaring van Knappe vrouw met knappe man geplaatst op 10 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Een erg lieve dame die je helpt zoveel ze maar kan. Je hebt mij enorm geholpen er is een enorme last van mij afgevallen . en ook nog eens bedankt aan je oma en ik ga doen wat je gezegd hebt . nogmaals bedankt.




Ervaring van rosita met paragnost Mei Ying   Ervaring van rosita met paragnost Mei Ying   Ervaring van rosita geplaatst op 9 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Zij is echt heel goed. Aan de telefoon kreeg zij mijn geboortedatum door en dit kon zij echt niet weten. De dingen die zij verder zei klopten ook. Zeker een aanrader om te bellen.




Ervaring van Do met paragnost Mei Ying   Ervaring van Do met paragnost Mei Ying   Ervaring van Do geplaatst op 7 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Bedankt voor je begrip. xxx.




Ervaring van Marjan met paragnost Mei Ying   Ervaring van Marjan met paragnost Mei Ying   Ervaring van Marjan geplaatst op 25 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Beste Mei,

Bedankt voor je fijne consult en spreek je snel weer.
Nogmaals bedankt voor de fijne babbel, lieve dame.

R.




Ervaring van R. met paragnost Mei Ying   Ervaring van R. met paragnost Mei Ying   Ervaring van R. geplaatst op 24 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Lieve Mei Ying,

Ik spreek je al langer en echt met elke voorspelling zit je juist.

Vond het erg fijn om met je te praten.
Jij bent een topper.

Nathalie
xxx.




Ervaring van Nathalie met paragnost Mei Ying   Ervaring van Nathalie met paragnost Mei Ying   Ervaring van Nathalie geplaatst op 23 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  @Mei Ying, Erg bedankt voor de healing die u me gisteren hebt gegeven.
Ik zal zeker met uw advies aan de slag gaan.
Super fijn dat u mij heeft kunnen helpen.

Joske
xxx.




Ervaring van Joske met paragnost Mei Ying   Ervaring van Joske met paragnost Mei Ying   Ervaring van Joske geplaatst op 17 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Beste Mei Ying,

Ik ben blij dat je er voor me bent. Dank je ook voor jou geduld.

XX Iris.




Ervaring van Iris met paragnost Mei Ying   Ervaring van Iris met paragnost Mei Ying   Ervaring van Iris geplaatst op 15 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-belgie.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden