Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-belgie.nl


  Medium om met live paragnosten in Belgie in contact te komen : bel of e-mail nu met live paragnosten.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Veronikkue
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve Veronique,
Afgelopen week moest ik regelmatig aan je denken. Jij gaf zoveel liefde door tijdens een gesprek. Ook je voorspellingen klopten altijd. Soms ging er lange tijd overheen, maar het klopte.
Ik klikte jou aan op de site om te zien of je weer online komt. Daar las ik de vorige getuigenis van een beller die voor jou een kaarsje brandt. Zo mooi. Ook ik ga dat doen voor jou. Het voelde altijd zo fijn als jij beloofde dit te doen. Ik stuur je licht, liefde, alle goeds en vraag de engelen om jou te omringen. Met liefde Marjon.




Ervaring van Marjon met paragnost Veronikkue   Ervaring van Marjon met paragnost Veronikkue   Ervaring van Marjon geplaatst op 15 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Ik kijk regelmatig of je er weer bent.
Ik maak mij ernstig zorgen. Ik hoop dat alles goed komt en steek net als jij altijd voor mij kaarsjes aan.

Liefs en sterkte, Patricia.




Ervaring van Patricia met paragnost Veronikkue   Ervaring van Patricia met paragnost Veronikkue   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  lieve Veronique,mijn steun en toeverlaat mijn engel.
ik wil jou heel veel liefde licht en kracht sturen ,en zal een kaarsje voor u branden.
en voor u bidden.
weet dat ik aan u denk .u zit in mijn hart lieve oprechte en integere vrouw.
wens u heel veel beterschap en sterkte toe.
en hopelijk zien we u weer spoedig online,doe nu maar rustig aan lieverd,
een dikke kus en knuffel voor u.
liefs van u al jaren trouwe klantje willy xxx.




Ervaring van willy met paragnost Veronikkue   Ervaring van willy met paragnost Veronikkue   Ervaring van willy geplaatst op 12 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  lief wijvie,

dank je voor je steun en geduld;). In wat onzekere tyden ondanks de Zon hehe.

Blij dat je er altyd voor me bent als ik t weer even moeilijk heb in deze onrustige tyd.

Wens je al het goede voor de kerst en wens je een super liefdevol en gelukkig 2016 op allerlei gebieden.
Dikke pakkerd
Yolanda.




Ervaring van Yolanda met paragnost Veronikkue   Ervaring van Yolanda met paragnost Veronikkue   Ervaring van Yolanda geplaatst op 24 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve Veronique, ik hoop dat alles goed is. Ik denk aan u.




Ervaring van N. met paragnost Veronikkue   Ervaring van N. met paragnost Veronikkue   Ervaring van N. geplaatst op 9 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve Veronique, alle afgelopen moeilijke jaren ben jij mijn luisterend oor geweest. Wanneer ik er weer eens doorheen zat. Vaak nog laat was jij beschikbaar en wist mij weer een beetje uit de put te halen. Je hebt heel vaak gelijk en voelt de dingen goed aan. Dit helpt bij alle twijfel aan mijzelf. Je bent een lief en goed mens op wie ik volledig vertrouw.




Ervaring van P met paragnost Veronikkue   Ervaring van P met paragnost Veronikkue   Ervaring van P geplaatst op 30 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Beste Veronique,

Sorry de verbinding werd verbroken! Ik had het niet in de gaten. Dus via deze weg hartelijk dank voor het fijne gesprek en de duidelijkheid die ik heb gekregen.

Liefs,
Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Veronikkue   Ervaring van Karin met paragnost Veronikkue   Ervaring van Karin geplaatst op 31 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  lieve lieve Veronique.
ik bel jou al jaren aan een stuk als er vragen zijn.je bent een eerlijk en erg zuiver persoon. ook je voorspellingen komen altijd uit .maar tijd is een blijf moeilijk maar het komt wel uit wat je mij verteld.met een woord je bent de beste.
heel veel liefs
je vaste beller.




Ervaring van vast klantje met paragnost Veronikkue   Ervaring van vast klantje met paragnost Veronikkue   Ervaring van vast klantje geplaatst op 26 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve Veronique, al jaren spreken we elkaar met regelmaat. Als ik in een dipje zit heb ik na ons gesprek altijd weer vertrouwen in de situatie en voel ik me weer rustig. U zit er nooit naast met voorspellingen. Met name voorspellingen op het financiŽle vlak kloppen altijd als een bus. Bedankt voor uw steun en geloof in mij.




Ervaring van N met paragnost Veronikkue   Ervaring van N met paragnost Veronikkue   Ervaring van N geplaatst op 24 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Beste Veronique,
Ik heb u vorige week gesproken en had geen tijd om mijn ervaring te delen. Alles is gebeurd zoals jij mij voorspeld had, alles uitgekomen. jij zegt niet wat ik wil horen, maar wat er echt speelt, bedankt voor je eerlijkheid. Jozef.




Ervaring van Jozef met paragnost Veronikkue   Ervaring van Jozef met paragnost Veronikkue   Ervaring van Jozef geplaatst op 18 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique komt altijd snel to the point en kan zich snel invoelen in de situatie. Bedankt veronique om me steeds goede raad te geven. ik heb je raad gevolgd en voel me stukken beter. dank u Diane.




Ervaring van Diane met paragnost Veronikkue   Ervaring van Diane met paragnost Veronikkue   Ervaring van Diane geplaatst op 14 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique,

ik geef je 5 sterren omdat je ze allemaal waard bent. Ik heb heel wat aan je consults en hoop je dat via deze weg te kunnen meedelen.

Tot binnenkort, Tim.




Ervaring van Tim met paragnost Veronikkue   Ervaring van Tim met paragnost Veronikkue   Ervaring van Tim geplaatst op 6 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique is een aanrader. En ook de manier hoe ze uitleg geeft was perfect te volgen. Dank vanwege Merlijn.




Ervaring van Merlijn met paragnost Veronikkue   Ervaring van Merlijn met paragnost Veronikkue   Ervaring van Merlijn geplaatst op 6 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique is gewoon goed, dadelijk had ze alles doorzien zonder ook maar iets te zeggen.
Bedankt ook nog voor uw goede raad, ik ben er zeer blij mee en ga er ook zeker wat mee doen. het heeft me weer kracht gegeven en moed om door te gaan. Liefs Josť.




Ervaring van Josť met paragnost Veronikkue   Ervaring van Josť met paragnost Veronikkue   Ervaring van Josť geplaatst op 2 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve Veronique wou je nog bedanken voor je hulp en je advies. hartstikke bedankt en vooral je steun. hartstikke bedankt voor alles je bent een helle lieve dame en heel aardig bedankt voor alles lieve Veronique.

Ik spreek je gauw weer.




Ervaring van Nadine met paragnost Veronikkue   Ervaring van Nadine met paragnost Veronikkue   Ervaring van Nadine geplaatst op 28 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique, wat een super gesprek.

bedankt dat je er voor me bent. Jij vertelt alles zo oprecht en het komt ook nog eens allemaal uit. Ik spreek je gauw weer rond september. Nu even mijn batterijen gaan opladen in het buitenland. Wat zou ik toch zonder jou moeten Veronique?

tot binnenkort, Hina.




Ervaring van Hina met paragnost Veronikkue   Ervaring van Hina met paragnost Veronikkue   Ervaring van Hina geplaatst op 27 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique, U bent een heel duidelijk medium. Zonder vragen te stellen vertelt u precies over mijn heden en verleden.

Dank je wel, kan je alleen maar aanraden. Heb goede ervaringen met Veronique.




Ervaring van Heleen met paragnost Veronikkue   Ervaring van Heleen met paragnost Veronikkue   Ervaring van Heleen geplaatst op 7 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Reeds geruime tijd heb ik Veronique over een bepaalde situatie in mijn leven gebeld, van in het begin wist ze correct de karakters te beschrijven zonder dat ik veel had gezegd. En ook de toestand en het verloop. Veronique is een aan te raden medium. heel lief ,eerlijk en met een zeer duidelijk kijk op,de situatie. iemand die men kan vertrouwen . bedankt Veronique. ik hoop alles komt zoals u me hebt gezegd. liefs xxx een aanrader! Monique.




Ervaring van Monique met paragnost Veronikkue   Ervaring van Monique met paragnost Veronikkue   Ervaring van Monique geplaatst op 22 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  ben veel wijzer geworden.
dank u.




Ervaring van peter met paragnost Veronikkue   Ervaring van peter met paragnost Veronikkue   Ervaring van peter geplaatst op 16 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique is echt. Invoelend. Liefdevol. Helderwetend en altijd een luisterend oor,
Ik vertrouw haar volledig.




Ervaring van Patricia met paragnost Veronikkue   Ervaring van Patricia met paragnost Veronikkue   Ervaring van Patricia geplaatst op 12 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Beste Veronique, bedankt voor je hulp. Ik belde je ivm mijn man. De dingen die je zei klopte helemaal. Ik hoop dat deze nare periode in mijn leven snel voorbij is en ik me terug goed kan voelen in mijn vel. Dankzij jou ben ik daar weeral goed mee op weg! grtjs.




Ervaring van Deborah met paragnost Veronikkue   Ervaring van Deborah met paragnost Veronikkue   Ervaring van Deborah geplaatst op 4 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve Veronique ik wil je bedanken voor je geruststellende woorden. zoals je aangaf, ik dien meer voor mezelf te zorgen. Dat doe ik zeker. Alles komt goed. Daar ben ik zeker van. Ik wacht alles rustig af. Heel veel licht en liefde toegewenst in alles wat je doet. Je bent gewoon een Engel.Bedankt.




Ervaring van Vergin met paragnost Veronikkue   Ervaring van Vergin met paragnost Veronikkue   Ervaring van Vergin geplaatst op 2 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique, je bent goed. Simpelweg omdat jij het altijd Zo goed naar me kan overbrengen. Ben zo blij dat ik je heb gesproken.Ik had je graag volgende week nog eens gebeld. Faith.




Ervaring van Faith met paragnost Veronikkue   Ervaring van Faith met paragnost Veronikkue   Ervaring van Faith geplaatst op 30 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Dankjewel, ik vond het heel fijn, de herkenning en de bevestiging van mijn gevoelens en situatie. Heel fijn. Ik ga mediteren en blijf groeien.
Bij deze wil ik je bedanken voor je mooie reading. Je gaf aan dat het goed komt en dat ik geduld moet hebben. Je bent een aanrader voor iedereen. Je bent een warm en eerlijke helderziende. Heel veel licht en liefde in het geen je doet. Charlotte.




Ervaring van Charlotte met paragnost Veronikkue   Ervaring van Charlotte met paragnost Veronikkue   Ervaring van Charlotte geplaatst op 27 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve Veronique, ik wil je bedanken voor je lieve woorden.

Je had het over mijn moeder en alles wat je zei klopte gewoon.Je bent een engel die eerlijk en oprecht is. Ik bel je zeker weer.

Heel veel licht en liefde vanwege Marye.




Ervaring van Marye met paragnost Veronikkue   Ervaring van Marye met paragnost Veronikkue   Ervaring van Marye geplaatst op 22 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve, lieve Veronique, je bent als een zus voor me, je maakt me rustig, je luistert naar me en geeft raad wat ik wel of niet moet doen. Het lijkt of je me helemaal kent, daarom mensen, als jullie een hele goede helderziende willen raadplegen, neem dan Veronique, ze is heel goed, ze voelt alles goed aan, en ze krijgt het van onze lieve Heer. God zegene je, lieve Veronique, en heel veel liefde en licht toegewenst. Je bent de beste. xxxxxxxxx.




Ervaring van Ellie met paragnost Veronikkue   Ervaring van Ellie met paragnost Veronikkue   Ervaring van Ellie geplaatst op 2 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Een vrouw met een hart van goud! Vol liefde en warmte staat u mij altijd te woord, zonder veel woorden weet u altijd al precies wat er speelt. U heeft het altijd juist! Een top medium! U zal altijd de waarheid spreken hoe hard die soms ook kan zijn! Maar door de rust en de kracht die u mij altijd weer geeft door onze gesprekken is alles veel makkelijker te dragen! Een echte steun een aardsengeltje! Een aanrader voor iedereen die een eerlijk helder en duidelijk antwoord wil! Ga u snel weer bellen!! Liefs




Ervaring van esther met paragnost Veronikkue   Ervaring van esther met paragnost Veronikkue   Ervaring van esther geplaatst op 26 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Fantastisch gesprek hoor meisje. Wat een topconsult. Alleen maar top wat jij allemaal voorspelt. Meer kan ik er niet over zeggen. Dank, Josje.




Ervaring van Josje met paragnost Veronikkue   Ervaring van Josje met paragnost Veronikkue   Ervaring van Josje geplaatst op 23 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique is de beste van deze lijn. IK bel enkel nog naar haar. Ze geeft directe antwoorden en is een paragnoste met de juiste ervaring en levensvisie. Top meisje.




Ervaring van Mietje met paragnost Veronikkue   Ervaring van Mietje met paragnost Veronikkue   Ervaring van Mietje geplaatst op 15 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Veronique is een supermedium die me correcte antwoorden kan geven op mijn vragen. Ze geeft directe antwoorden zonder rond de pot te draaien. Ik bel haar zeker terug.

Eddy




Ervaring van Eddy met paragnost Veronikkue   Ervaring van Eddy met paragnost Veronikkue   Ervaring van Eddy geplaatst op 25 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve Veronique,
Het doet me goed iedere keer als ik je bel....ik word blij en rustig als je zegt dat mijn ex eigenlijk hetzelfde wil als wat ik graag wil....
daarom dank je wel Veronique voor alles wat je tegen me zegt!

Groet, Greetje




Ervaring van Greetje met paragnost Veronikkue   Ervaring van Greetje met paragnost Veronikkue   Ervaring van Greetje geplaatst op 24 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Lieve Veronique, dank je wel.ben blij dat ik de belangrijke bevestiging hebt gevonden. het geeft me rust en leef in harmonie nu. liefs Shirley.




Ervaring van Shirley met paragnost Veronikkue   Ervaring van Shirley met paragnost Veronikkue   Ervaring van Shirley geplaatst op 18 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  lieve Veronique, je bent n schat, wat je zegt klopt, dank je wel! x uit NL




Ervaring van i met paragnost Veronikkue   Ervaring van i met paragnost Veronikkue   Ervaring van i geplaatst op 15 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  Ik vind Veronique een schat van een mens, weet waar ze het over heeft en blijft je adviezen geven, heb heel veel steun aan haar en als ik haar aan de telefoon heb word ik ontzettend rustig van haar. Ze is eerlijk en oprecht en zal je nooit belazeren, want ze is een tophelderziende. Lieve Veronique, ik wens je heel veel liefde en licht toe en Gods rijke zegen, want hij geeft je de kracht en inzicht om mensen op te beuren en hun te vertellen wat ze doen moeten, Je bent een schat en een heel lief poezenmens. En ik hou vertrouwen in de toekomst met degene van wie ik ontzettend veel hou en neem genoegen met zijn kuren. xxxxx




Ervaring van El met paragnost Veronikkue   Ervaring van El met paragnost Veronikkue   Ervaring van El geplaatst op 24 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronikkue
  Ervaring met paragnost Veronikkue
  paar maanden geleden heb ik met je gebeld over de nieuwe man die had ontmoet, je vertelde wat zijn karakter was, nu heb ik dat mogen ontdekken en de aantekeningen weer terug... het klopte precies wat je zei.zeker 5 sterren waard




Ervaring van krolar met paragnost Veronikkue   Ervaring van krolar met paragnost Veronikkue   Ervaring van krolar geplaatst op 25 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronikkue  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-belgie.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden