Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-belgie.nl


  Medium om met live paragnosten in Belgie in contact te komen : bel of e-mail nu met live paragnosten.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-belgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Hallo gunter ik heb je vanavond gesproken dingen die jij mij vroeg kon je niet weten. vooral over mijn zoon en mijn vriend. ik kreeg gewoon rillingen over mijn lichaam .super gewoon ik ga jou vaker bellen een man met een gouden hart en eerlijk dankjewel gunter.

Liefde en veel licht.
Sylvana.




Ervaring van sylvana met paragnost Gunter   Ervaring van sylvana met paragnost Gunter   Ervaring van sylvana geplaatst op 10 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Hai micha na lang wachten en op mijn tanden moeten bijten is hij toch geweest.
Je bent gewoon heel goed in het voorspellen ik heb het bijna opgegeven maar dank zei jou heb ik het volgehouden nu de andere nog. super . mensen bel Micha .

S.




Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana geplaatst op 9 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Heey micha klopt wat je heb gezegd. super gewoon .ik ben zo blij : zei tegen jou heb 2 glaasjes op . nu zijn het er 4 en nu nog die concert voor 14 mei je bent echt een topper . jij verdient meer dan al die sterren wat wij kunnen geven. je vriendin .




Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana geplaatst op 12 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mei Ying
  Ervaring met paragnost Mei Ying
  Mijn ervaring met mei yang klopt. heb haar vaker gebeld alles klopt komt ook uit . ik raad mensen aan: twijfel niet bel haar. zij verdient meer dan 5 sterren. veel liefde en heel veel licht

Silvana.




Ervaring van sylvana met paragnost Mei Ying   Ervaring van sylvana met paragnost Mei Ying   Ervaring van sylvana geplaatst op 22 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mei Ying  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  inmiddels heb ik u gister gesproken dat ik weer niet lekker in mijn vel zit.Wij sturen elkaar mailtjes met de woorden die wij ook niet willen ,maar u gaf mij aan dat degene zelf met mij contact zal nemen. en dat wij een sterkere band hebben maar dat hij mij pijn heeft gedaan voel ik mij alsof ik de Boeman bent die dat allemaal veroorzaakt heeft terwijl hij in een groot probleem zit en geen weg meer weet.Moet men dan boeten voor de fouten van een ander?. maar met u gesprek gevoerd te hebben geef mij toch nog hoop. en dat ik ook hoop dat het ook allemaal uitkomt wat u mij verteld heeft. Dank u.




Ervaring van f met paragnost Micha   Ervaring van f met paragnost Micha   Ervaring van f geplaatst op 19 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Hai micha Ik heb erik welterusten toegewenst . kreeg antwoord terug . jij bent echt geweldig . super ik wens jou heelmeesters liefde en heelmeesters licht . ik raad iedereen aan bel micha deze vrouw verdient meer dan vijf sterren alles komt uit xxxx.




Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana geplaatst op 16 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Bedankt voor je mooie woorden en hope dat het ook allemaal uitkomt. ik heb je vandaag 2X gesproken betreft mijn vriend dat hij terug komt naar mij Nu maar hopen dat het snel mag gebeuren Dank je wel voor je lieve woorden Desteney . bellen doe ik je zeer zeker.
Liefts Fi.




Ervaring van f met paragnost Desteny   Ervaring van f met paragnost Desteny   Ervaring van f geplaatst op 16 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Hallo Desteny heb je vandaag twee keer gesproken en vond dat we een goed gesprek hadden. Ik bel je voor het eerst en je kon zien aan de foto van degene die ik verstuurt hebt dat hij problemen heeft en dat je ook zegt dat hij terug komt.Er valt wel wat last van mijn schouder door alleen maar te piekeren en denken en dat mocht ik niet doen mijn gevoel volgen en dat hij terug komt. Dank je en bel je gauw weer terug.liefst Fi.




Ervaring van fi met paragnost Desteny   Ervaring van fi met paragnost Desteny   Ervaring van fi geplaatst op 16 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Hallo Micha
Inmiddels heb ik u vanmorgen gesproken betreft de foto van p. je heb mij wel dat beetje last van mijn schouder weggehaald met betreft dat er in ons Relatie geen Blokkade zit.En dat hij terug komt en ik zal geduld moeten hebben.
Dank voor een luisterend oor en zal u zeker vaak spreken met betreft op deze persoon die mijn liefde is en daar oud mee wil worden.

Dank u en heel veel liefde en licht.

fiona.




Ervaring van fiona met paragnost Micha   Ervaring van fiona met paragnost Micha   Ervaring van fiona geplaatst op 11 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Lieffe micha.
Na paar keer deze week met jou gebeld te hebben en lange gesprekken gehad is het uit gekomen . dat hij de volgende ochtend is geweest voor de huissleutel kon er niet in hahaha. veel liefs en heeeel veeeel licht .

Sylvana.




Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana geplaatst op 9 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Ik spreek je morgen avond.
Heelveel liefs en heelveel licht. sylvana.




Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana geplaatst op 9 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Lief Micha,
Jij bent een eerlijke paragnoste.
Aan je inzichten heb ik veel.je voorspellingen zijn altijd goed.En het is uitgekomen. Alleen ik blijf wel op mn hoede.Micha jij hebt mij enorm geholpen. daar ben ik jou zeer dankbaar voor. Na bijna elke avond met jou gebeld te hebben is alles uitgekomen.Liefe Micha ik heb er geen woorden voor.Ik ben er zelfs stil van geworden. brok in mn keel wist niet wat ik mee maakt wow super ben je micha.
Dit allemaal Dank zei jou lief Micha.
Heey veel licht en liefde. Micha verdient meerdere sterren.


Sylvan.




Ervaring van Sylvana Souisay met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana Souisay met paragnost Micha   Ervaring van Sylvana Souisay geplaatst op 19 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Veronique
  Ervaring met paragnost Veronique
  Lieve Veronique wou je nog bedanken voor je hulp en je advies. hartstikke bedankt en vooral je steun. hartstikke bedankt voor alles je bent een helle lieve dame en heel aardig bedankt voor alles lieve Veronique.

Ik spreek je gauw weer.




Ervaring van Nadine met paragnost Veronique   Ervaring van Nadine met paragnost Veronique   Ervaring van Nadine geplaatst op 28 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Veronique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Hallo Desteny.
Heb vandaag met u gesproken , dat ik U zou terug bellen, dat het uitgekomen is tussen mij en mn ex vriend.Nou het andere deel nog.U bent een goede paragnost,met veel licht en liefde.Gewoon Top!!!




Ervaring van anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Micha
  Ervaring met paragnost Micha
  Lieve Micha ,op 24 juli jl,hadt ik voor het eerst met jou contact,over M en ik moet jou zeggen ,alles wat jij mij vertelde klopt. Ik verbaasde mij elke keer,als jij de kaarten voor mij legde , klopt allemaal. Het is de 8e maal dat jij allemaal de zelfde kaarten voor mij geopend heeft. Ben er blij mee. Je bent zo puur en oprecht..LIEFST CORAZON




Ervaring van connie met paragnost Micha   Ervaring van connie met paragnost Micha   Ervaring van connie geplaatst op 1 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-belgie.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-belgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-belgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-belgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden